Skåle og vaser

Mine skåle er næsten alle unika. Forstået på den måde, at jeg oftest laver to -tre skåle med samme motivverden. De er således beslægtede men samtidigt unika.

Et eksempel her på er skålene her.

 

Disse skåle kalder jeg Brocheskåle. Dekorationen på dem er som en fin broche på en kjole. Skålene er glaseret med en mat sort glasur udvendig og en klar blank glasur indvendig. Brochen er renset for glasur og dekoreret med guld.

Se de enkelte skåle i Shoppen.

menneskecirkel
_mg_8719

Her eksempler på nogle skåle, hvor det at male er det væsentlige. Disse skåle er malet med indfarvet porcelæn og har en blank glasur indvendig. Motivet står skarpest når skærven står rå, derfor ikke glaseret udvendig. I mine "malerier" på skålene trænger menneskeskikkelsen sig på.

Se de enkelte skåle i Shoppen.

_mg_8774

Her en serie på tre skåle med samme grafiske tilgang til motivet. Lidt som en brocheskål, men her er brochen malet på i stedet for at blive modelleret på. Igen står skærven rå, men indvendig glaseret med blank  glasur.

Se de enkelte skåle i Shoppen

_mg_9569

En serie på fem skålformer med samme tilgang til den grafiske dekoration, ingen ens, men samme farvevalg og hurtige penselstrøg.

Står uglaseret udvendig, men med en blank glasur indvendig,